Murals a les parets del barri de Sant Pere Nord: treballant per fer comunitat i transformar la realitat

No Comment

 

El mural artístic que han dissenyat els veïns de Sant Pere Nord i l’artista local Anna Taratiel avança a bon ritme. Ja es comença a veure la gran transformació d’aquesta cantonada del carrer Historiador Cardús amb Consell de Cent, un espai que estava estèticament deteriorat s’ha fet servir per ser un espai de creació artística.

El mural, afirmen des de l’AV, és un «projecte col·lectiu i una eina de transformació social i cultural». A través d’aquest treball creatiu, s’han aconseguit aglutinar diversos conceptes com la participació ciutadana, la cultura artística i el manteniment urbà de la ciutat, millorant així el barri i la ciutat.

L’entitat veïnal vol iniciar amb aquest mural la millora de façanes, murs i mitgeres del barri, i està estudiant exportar-ho a altres llocs que tinguin una especial incidència cap a l’espai públic, com per exemple les parets de la Plaça Cipriano Garcia. Properament es reuniran amb el departament de cultura de l’Ajuntament per estudiar les possibilitats del projecte.

Related Articles

Deixa un comentari