Neix el grup d’advocats +DRETS HUMANS per assessorar en drets i llibertats durant l’1-O

No Comment

Són un grup d’advocats voluntaris que reivindiquen “el respecte als drets i llibertats, individuals i col·lectives, i la democràcia”. Per aquesta raó, el nou col·lectiu +DRETS HUMANS oferirà, durant el diumenge 1 d’octubre, dia del referèndum d’autodeterminació, assessorament gratuït a totes aquelles persones, entitats i institucions que es vegin privades d’exercir els seus drets o que tinguin dubtes sobre com actuar.

En concret, el grup d’advocats s’ha coordinat per situar-se el proper 1-O en els diferents punts de votació de Terrassa, Rubí, Sant Cugat, Viladecavalls, Matadepera, Vacarisses, Castellbisbal, Rellinars i Ullastrell, on resoldran les incidències que es puguin produir als mateixos. El grup també s’ofereix per atendre gratuïtament consultes, i posen a disposició el telèfon 666127667, i el correu de contacte mesdretshumans@gmail.com, els quals estaran operatius durant aquests dies “d’incertesa i participació en actes de manifestació popular”, tant si es produeixen incidents com si les persones necessiten de la seva intervenció.

botomalarrassa

El grup +DRETS HUMANS compta amb el suport de la Comissió de Drets Humans de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Terrassa, i s’amparen en el de vetllar per al compliment i la garantia dels drets i llibertats de les persones, i en especial el dret universal de defensa. D’aquesta forma, +DRETS HUMANS considera indispensable l’accés a la informació necessària per tal d’exercir el dret de defensa en les condicions de coneixement idònies per a tothom, al marge del sentit del seu vot i de la seva ideologia.

Col·lectiu +DRETS HUMANS
Tel.: 666127667
Mail: mesdretshumans@gmail.com
Twitter: @mesdretshumans

Related Articles

Deixa un comentari