Pedalada reivindicativa per unir Terrassa i Sabadell amb carril bici

No Comment

L’entitat de promoció de la bicicleta Bici Terrassa Club, BiTer, organitza diumenge 7 de maig la quarta edició de la Pedalada Reivindicativa, amb la qual es reclama que Terrassa i Sabadell s’uneixin per un carril bici al llarg de la carretera N150.

El punt de trobada per iniciar la pedalada serà les 10h a la plaça de la Bicicleta, al Passeig Vint-i-dos de Juliol. La sortida tindrà lloc a les 10.20h, i el recorregut passarà per l’avinguda Barcelona, la carretera N150, i arribarà fins el el Consell Comarcal del Vallès Occidental.

Millora del carril bici al Passeig Vint-i-dos de Juliol

D’altra banda, el BiTer celebra que s’hagi millorat l’espai per a la circulació de bicicletes en el carril bici del passeig Vint-i-dos de Juliol, davant del recinte de la Fira de Terrassa. Aquesta proposta estava inclosa en el llistat de propostes de millora que el BiTer va fer a arribar al Servei de Mobilitat de l’Ajuntament de Terrassa, el passat any. Aquí es pot consultar tota la documentació amb l’estudi, demandes i fites de BiTer pel que fa a l’ús de la bicicleta a la ciutat.

botomalarrassa

Related Articles

Deixa un comentari