[Pepi Oller] Benvolguts Jordi Ballart i regidors del PSC…

2 Comments

Benvolguts Jordi Ballart i regidors del PSC,

Sabem molt bé a què us enfronteu.

Sabem que en general sou persones prou properes a la ciutadania per conèixer-ne les nostres inquietuds i els nostres anhels. Sabem que teniu valors democràtics i de servitud a la vostra ciutat.

Per les recents declaracions del nostre alcalde ‘No sóc ningú per impedir que els terrassencs votin’; sabem que sou conscients que, com arreu del país, els terrassencs volem votar en el referèndum que el Govern ja ha anunciat que es farà l’1 d’octubre. Ho volem, alguns amb tota la nostra ànima i d’altres per lògica democràtica.

Sabem molt bé a què us enfronteu, perquè hi ha gent a les cúpules dirigents del vostre partit, que parlen de referèndum ‘il·legal’, ignorant deliberadament que tot rau en la manca de voluntat política dels poders de l’estat i dels seus tentacles a Catalunya. Sabem que juguen amb la interpretació de la paraula ‘sobirania’, ignorant el fet que Catalunya sempre serà una minoria dins d’un estat que no respecte les sobiranies de les seves minories nacionals, i passant per alt que demanar permís per auto determinar-nos és un oxímoron. Sabem que miren de sembrar desconfiança envers el Govern de la Generalitat confonent ocultació amb discreció, i exigint-li les formes d’un estat però menystenint-lo i fent tot el possible per obstaculitzar el desplegament de les pròpies competències.

botomalarrassa

Sabem a què us enfronteu, perquè no deu ser gens fàcil conjugar les contradiccions que a la força hi ha d’haver entre les vostres conviccions personals i les exigències d’un partit que s’ha anat transformant de manera tan grotesca, que ha traït els propis principis i ja ningú no el reconeix.

Per això, Jordi Ballart i regidors del PSC, us demanem fidelitat a les vostres conviccions i servei a la ciutadania de qui sempre heu estat al costat defensant el nostre dret a vot.

No deixeu que els poders de sempre guanyin. Sabem a què us enfronteu. Feu que la ciutadania puguem estar orgullosos de vosaltres, i mai caminareu sols.

Pepi Oller i Comellas, membre del Secretariat de l’ANC Terrassa

Related Articles

Deixa un comentari