Podem Terrassa anuncia una candidatura municipalista i contactes amb altres formacions “del canvi”

1 Comment

El passat dimarts 23 d’octubre, el Círculo de PODEM TERRASSA informà, en roda de premsa, que formarà una candidatura de cara les pròximes municipals, i a la vegada, que intentarà confluir en una “candidatura de ciutat àmplia”. Durant la presentació, realitzada per la Co-Secretaria General Maria Eugenia López, i el Consejero Ciudadano de PODEM Catalunya, Miquel Benítez, s’informà de la memòria municipalista del grup, la qual, indiquen, “avala que el grup pugui presentar una candidatura municipalista a l’Ajuntament de Terrassa de cara les eleccions municipals de 2019″.

D’aquesta forma, des del cercle informen que s’ha iniciat un procés de primàries, amb una fase per recollir avals compresa entre el 24 i el 30 d’octubre, i que finalitzarà el novembre amb la proclamació definitiva d'”una candidatura de persones de PODEM TERRASSA”.

“Candidatura oberta i àmplia amb altres forces del canvi de la ciutat”

En el seu comunicat, PODEM TERRASSA agraeix el “suport de PODEM CATALUNYA al nostre projecte municipalista”, tot afirmant que “treballarem per generar una candidatura oberta, àmplia, municipalista i agermanada amb altres forces del canvi a la nostra ciutat”.

En aquest sentit, informen que des de PODEM TERRASSA s’iniciaran contactes amb altres forces de la ciutat per articular aquesta candidatura municipalista, que “hauria d’aglutinar la millor de les candidatures guanyadores d’En Comú Podem”. El comunicat destaca que l’objectiu principal del Grupo de Trabajo Municipalista de PODEMOS TERRASSA és tenir “un paper important, integrador i constructiu en la política municipal, tot col·laborant i defensant les necessitats de la població egarenca i de les plataformes socials”.

Related Articles

1 Comment

  1. Antonio Cazorla López

    Gracias por el articulo “

Deixa un comentari