Primera concentració del dia per exigir la llibertat dels ‘Jordis’ al Raval de Terrassa. A les 20h, nova convocatòria.

No Comment
Pancarta davant l'ajuntament. Foto PV Pancarta davant l’ajuntament. Foto PV

«Una nova provocació de l’estat», és com defineix el secretariat de l’ANC de Terrassa l’empresonament d’en Jordi Sánchez, president nacional d’aquesta mateixa organització, i en Jordi Cuixart, president d’Òmnium Cultural.

Ahir, en saber-se la «notícia terrible», es van produir de seguida convocatòries espontànies i algunes actuacions d’urgència. A Terrassa, uns quants centenars de persones van deixar el que estaven fent i s’aplegaren davant de l’ajuntament amb pots, paelles i cassoles per demostrar el nostre enuig.

IMG_20171017_120100La cassolada va durar una hora, acompanyada de crits de Independència, No esteu sols o Llibertat. Al mateix temps, per tots els barris de la ciutat la gent sortia al carrer, a les finestres o als balcons també amb cassoles per demostrar el seu rebuig al fet que a l’Espanya del segle XXI hi hagi presos polítics.

Aquesta va ser la reacció immediata de molts terrassencs i terrassenques que sentíem que no ens podíem quedar a casa davant d’uns fets d’aquesta gravetat.

Avui dimarts, les 12h, ha tingut lloc una gran concentració, novament al Raval, davant l’ajuntament, al temps que en diversos llocs de treball, d’estudi i altres indrets.

botomalarrassa

A les 20h, hi ha convocada una concentració nacional amb espelmes a Barcelona, a la Diagonal, des del passeig de Gràcia fins a Francesc Macià.

Per a qui no pugui anar a Barcelona, hi haurà una concentració novament davant de l’ajuntament de Terrassa, a les 20h.

Related Articles

Deixa un comentari