Procés Constituent crida a debat: Tindrem un procés constituent popular i unilateral?

No Comment

El Procés Constituent va optar per no concórrer ni comprometre les seves sigles ni les persones més reconegudes en aquestes eleccions. No han deixat, però, de participar i tirar endavant amb els projectes estratègics que les mouen ni deixat de pensar com a organització. El proper cap de setmana convoquen una jornada de debat a Barcelona.

Text íntegre de la convocatòria:

En aquests dies en què els partits celebren els seus mítings emmarcats en la campanya electoral, el PROCÉS  CONSTITUENT, des de la serenor que dóna el fet de no presentar-se a les eleccions i, tanmateix, amb una voluntat constructiva ben allunyada de la indiferència, proposa una reflexió col·lectiva sobre dos eixos capitals: com s’ha de dur a terme el procés constituent popular i unilateral, i la problemàtica més sagnant del moment –les migracions-. Ambdues problemàtiques estan íntimament relacionades amb el segrest de la democràcia real i amb la pèrdua de drets socials, polítics i laborals, tant dels treballadors i treballadores europeus, com dels refugiats que demanen asil.

El nostre moviment té la vocació d’incidir en les problemàtiques socials que corren més perill de ser desateses i oblidades. Vol contribuir, a més, a obrir debat polític de fons  perquè durant la campanya electoral es parli precisament de com encaren els partits polítiques concretes per respondre a aquests reptes del moment.ProcésdavantEleccions 27S

Per tot plegat, us invitem a l’acte que se celebrarà diumenge 20 de setembre de 2015, de 10.00 a14.00h, al CENTRE  CÍVIC  LA  SEDETA  (C/ Sicília, 321. Barcelona). 

En la primera taula rodona, per parlar del repte de“Quin procés constituent volem?”, compta amb la presència d’Arcadi Oliveres (Procés constituent), Itziar González (Parlament ciutadà), Jaume López (Reinicia), i Sergi Picazo(periodista de El Crític.cat), com a moderador de la taula; i en la segona, volem tractar el tema de la “la migració de la indignitat”, i hem convidat Antonio Fuertes (Euromarxes 2015), Natàlia Caicedo (Eix d’immigració, Barcelona en comú), la Núria Camps (Stop Mare Mortum) i el CIEMEN, per donar veu als moviments i entitats que apleguen el “poble en marxa” a favor dels drets polítics i socials que reclamem per a la majoria.

Us hi esperem a molts i moltes!

Related Articles

Deixa un comentari