Protesta de la Plataforma per la Sanitat Pública al CAP Rambla

1 Comment
Membres de la PDSP/Marea Blanca es manifesten al rebedor del CAP Rambla, el 17 de setembre. Foto PDSP

Maria Antònia té dret a l’assistència i en un temps raonable. Que no hi ha agendes obertes? Doncs que les obrin!!

La tarda d’ahir, dilluns 17 de setembre, membres de la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública de Terrassa (PDSP) van fer acte de presència a la seu del CAP Rambla per reivindicar que s’obri l’agenda d’atenció per a Maria Antònia. «Ara, no tan sols hi ha temps d’espera per l’especialista sinó que t’has d’esperar també perquè comenci el temps d’espera», comentava a l’entrada del CAP una de les membres de la Plataforma, tot afegint que això és una «vergonya» i una «presa de pel».

Acompanyant la Maria Antònia, membres de la PDSP informaren que «quan demanem quins temps d’espera hi han per traumatologia, per neurologia o qualsevol altra especialitat ens donen una xifra. Però quan ens diuen que les agendes estan tancades, això en realitat vol dir que aquestes persones no figuren a cap lloc». Aquesta, afegeixen, «és una trampa del sistema sanitari per maquejar les xifres».

La PDSPT/Marea Blanca considera que és inadmissible que els temps d’espera que reconeix el propi CatSalut ja són intolerables, i «és molt pitjor, a sobre, el fet que les dades estan falsejades, com es pot veure en el cas de la nostra companya Maria Antònia».

Clar que si es considera que «el beneficiari directe del creixement de les llistes d’espera és la sanitat privada», alerten, «i a Terrassa ja sabem que Mútua té molt a veure amb tot això, la situació és més fàcil d’entendre».

L’organització en defensa de la sanitat pública considera que ja fa temps que l’Ajuntament de Terrassa hauria d’haver pres partit sobre aquesta situació, al temps que anuncia que «per la nostra part, pensem arribar fins la Conselleria de Salut per denunciar la situació tant precària i discriminatòria de la sanitat a Terrassa i sobretot pel que fa a la Mútua».

Related Articles

1 Comment

  1. Antonio

    El principal diario local de Terrassa solo refleja en sus páginas elogios de la Mutua, en cambio evita en sus páginas informaciones contrastadas críticas con Mutua de Terrassa. Las informaciones de Malarrassa a pie del ciudadano es una bocanada de aire limpio.

Deixa un comentari