Què fer amb la segregació escolar a Terrassa? Debat amb els grups polítics locals

1 Comment

Continuant amb la lluita contra la segregació escolar, des de la Comunitat Educativa de Terrassa convoquen a assistir el proper 14 de novembre a una taula rodona per donar continuïtat a la lluita contra aquest greu problema. La trobada es realitzarà a les 18h al centre cívic President Macià.

Fa poc, es presentà a la ciutat l’informe del Síndic de Greuges de Catalunya, un estudi sobre la situació de la segregació escolar al país amb resultats terribles per Terrassa, que se situa com a ciutat campiona; això tot i que els responsables polítics locals fa anys que, davant les queixes i protestes de persones i entitats ciutadanes i veïnals en particular (vegis el cas de ca n’Anglada), anaven dient que no hi havia problema. Lamentablement, ha calgut l’informe del Síndic perquè les veus siguin escoltades, si més no fora de Terrassa.

Presentat el document, ara la Comunitat Educativa convida ha convidat els diferents grups polítics municipals a participar en el debat i plantejar les seves opinions i, si fos el cas, propostes, quines accions tenen previstes emprendre des de l’àmbit local per millorar el problema. «Ara que coneixem la situació, volem veure com l’encaren els nostres representants a l’Ajuntament», declaren des de la coordinació d’entitats educatives locals.Comunitat Educativa taula rodona segregació escolar 14 d 12 d 2016

Related Articles

1 Comment

  1. txetxusm

    Me parece muy extraño (por no decir otra cosa) que no se situen correctamente las reponsabilidades. La responsabilidad única es de la Generalitat que es la administració con competencias en la materia. Si se quiere se puede reclamar al ayuntamiento un mayor celo para evitar estas situaciones pero, siempre centrando la responsabilidad en quién realmente puede evitarlo que es la Generalitat de Catalunya.

Deixa un comentari