Queixes del Col·legi d’Advocats de Terrassa per fer servir animals als espectacles públics

No Comment

Condemna ferma per part de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Terrassa per la mort d’un cavall ahir a l’inici de la cavalcada de reis. Sembla que la defunció de l’animal es va produir a causa d’un infart poc abans de l’últim petard que donava el tret de sortida a la cavalcada.

Davant d’aquest fet, l’entitat ha manifestat en un comunitat les seves queixes, ja que es mostra contrària a que s’utilitzin animals als espectacles públics. A la vegada, fa esment a que ja havia instat a l’Ajuntament, en una reunió celebrada el passat 26 de gener de 2017, de la necessitat de prescindir de la utilització d’animals als espectacles i festes que es duen a terme a la localitat. “Tot i així, la utilització dels animals continua present a la ciutat”, diu la Comissió.

A més, des de la Comissió de Dret Animal de l’ICATER anuncien que s’iniciaran les actuacions oportunes per conèixer la causa del tràgic final de l’animal”. També avisen que es continuarà “lluitant per la finalització de l’ús d’animals als espectacles i esdeveniments” a Terrassa, de forma que se segueixi “el camí que jan han iniciat altres Ajuntaments com els de Sabadell o Tarragona, entre molts altres”.

Related Articles

Deixa un comentari