Quina Terrassa volem? Iaioflautes convoquen la ciutadania a debatre, el 10 de gener

No Comment
Iaioflautes en una protesta davant mútua a finals de novembre d'enguany. (Foto: PV) Iaioflautes en una protesta davant mútua a finals de novembre d’enguany. (Foto: PV)

L’organització local dels Iaioflautres va decidir el passat 2 de desembre convocar totes les entitats de la ciutat per debatre i presentar lliurement les seves propostes en torn al futur de la ciutat, del propi futur.

El passat dia 2 de desembre Iaioflautes de Terrassa va realitzar la presentació del grup i assemblea ordinària en el centre cívic A. Estrenjer, del barri del poble Nou /zona Olímpica. En total unes 20 persones entre iaiosflautes i veïnes i veïns del barri que varen venir a conèixer l’experiència organitzativa, d’activitats i objectius que representa aquest moviment.

L’acord més important que es va prendre en aquesta assemblea va ser el de convocar per segon any consecutiu (com vam fer l’any passat amb les pensions) a totes les entitats de la ciutat per a debatre i presentar lliurement les propostes de cadascuna. Aquest any la convocatòria tindrà el lema: Quina Terrassa volem? i el dia serà el 10 de gener de 2015, durant tot el dia.

La trobada d’ enguany serà de debat sobre els aspectes socials que els partits i altres entitats proposaran de cara a les properes eleccions municipals. Els iai@flautes oferiran una carpa o paradeta per a cada entitat, que es muntaran al voltant de la plaça Vella. Enmig de la Plaça, s’intentarà recrear, per un dia, un ambient semblant al de les assemblees del 15M, tot organitzant una àgora, un lloc de discusió i de debat.

Els temes podran ser: la salut, la dependència i els ajuts socials, les barreres arquitectòniques, la mobilitat i els transports l’educació, l’aigua pública, la gent gran, etc… Tot des del punt de vista municipal i amb propostes concretes.

Els debats estaran organitzats i moderats pels iaioflautes en el centre de la plaça on hi pugui participar tothom, aquells que hagin acceptat la nostra invitació i qualsevol altre ciutadà de Terrassa que vingui o passi per allà. També hi haurà actuacions musicals a la tarima de la plaça.

Related Articles

Deixa un comentari