Reglament de participació sense participació ni transparència, denuncia l’AV Poble Nou-ZE

No Comment

AV de Poble Nou-Zona Esportiva sobre la gestió del debat i forma d’aprovació del nou Reglament de Participació Ciutadana

El dimecres dia 17 de març va tenir lloc una reunió informativa del projecte de Reglament de Participació Ciutadana a la Masia Freixa de Terrassa. La reunió fou convocada per la regidora Sra. Meritxell Lluís, qui va informar de trets específics continguts en l’esborrany de Reglament que serà portat al Ple de l’Ajuntament en aquest mes de març, manifestant però, que no facilitarien a les organitzacions i ciutadans, que han estat consultats en els darrers anys, cap exemplar de l’esmentat esborrany.

Des de l’Associació de Veïns Poble Nou Zona Esportiva volem fer palesa la nostra sorpresa i desencís amb aquesta decisió. Entenem com a contradictori que una eina bàsica per a que l’Ajuntament faci efectiu el seu objectiu de participació, implicació i col·laboració dels ciutadans i les ciutadanes en el govern de Terrassa durant aquest mandat, sigui gestionada i tramitada amb una més que evident mancança de, precisament, la volguda participació, implicació i, fins i tot, transparència. Malgrat tot, entenem que sempre s’és a temps de rectificar, i demanem sigui fet públic l’esborrany de Reglament de Participació Ciutadana abans de la seva presentació, discussió i si s’escau aprovació en el Ple Municipal.

Terrassa, 23 de març, 2016

Related Articles

Deixa un comentari