Relleu Generacional al Consell de Local Joves de Terrassa

No Comment

Comunicat de premsa del Consell de Joves de Terrassa:

El Consell Local de Joves de Terrassa ha renovat el seu secretariat a l’assemblea ordinària de dilluns 29 de setembre a les 21h al Casal Cívic de Can Tusell. Així l’equip de Noel Duque que ha dirigit el Consell durant els primers anys de vida d’aquesta plataforma d’entitats ha deixat pas a un nou equip de persones que va ser escollit sense cap vot en contra.

El Secretariat sortint estava format per Noel Duque de la Fàbrica de Can Tusell com a President, Sergio Martínez de Creu Roja Joventut n’era el vicepresident, Víctor Gutiérrez  de l’AV Can Roca com a Secretari, Josep Rodríguez de l’Esplai de Can Palet com a tresorer, i com a vocals Eduard Martin-Borregon de Carboners i Gerard Fernandez de la JNC.

Nou Secretariat Membres del nou secretariat del Consell de Joves (Foto: CLJ)

A l’informe de gestió Noel Duque ha destacat el treball realitzat des del Secretariat que ha treballat per consolidar-se com a una plataforma d’entitats joves dins de l’entramat associatiu de la ciutat, la gestió d’un banc de gots reutilitzables, préstec de bicicletes a les entitats i el festival musical “Jove” de la Festa Major de Terrassa. Tot i la independència del Consell de Joves respecte a l’Ajuntament de Terrassa també s’han destacat les bones relacions establertes amb diferents serveis municipals amb les que s’ha pogut treballar conjuntament com Cultura, Medi Ambient i Alcaldia.

El nou secretariat estarà format per Patri Reche de l’esplai Can Palet, Tomàs Ordoñez de l’Esplai la Fàbrica Nora Barco de Creu Roja Joventut, Victor Gutiérrez de l’AV Can Roca, Jordi De Mestre de Carboners i Mar Alonso de les JERC, al llarg de les darreres setmanes pactaran la distribució de càrrecs entre els membres i informaran a les entitats de com queda conformat el secretariat i les seves línies de treball per als propers 2 anys.

Related Articles

Deixa un comentari