Repressió contra l’independentisme: arriba el judici dels “9 més a Lledoners”, els propers 2 i 3 de novembre

No Comment
Fotografia de membres de 9+a Lledoners el setembre de 2019. Foto:@NouLledoners

Els 9 independentistes s’enfrontaran als jutjats de Manresa a penes d’entre 3 i 7 anys de presó per la mobilització contra el trasllat dels presos polítics a Madrid.

Després de gairebé tres anys de causa arriba, als jutjats de Manresa, el judici contra els militants dels CDR9 més a Lledoners’. Així doncs, el 2 i el 3 de novembre es celebrarà el judici contra els nou CDR encausats arran de les mobilitzacions a Lledoners en contra del trasllat dels presos polítics a Madrid.

Els independentistes s’enfronten a penes d’entre 3 i 7 anys de presó. La fiscalia demana set anys de presó i més de 1000 euros de multa per a tres dels membres. Als quals els acusa de desordres públics, atemptat contra l’autoritat i lesions. D’altra banda, per als sis restants, la fiscalia demana tres anys de presó acusant-los de desordres públics.

Tot i la polèmica, la Generalitat de Catalunya, governada per ERC i Junts per Catalunya, es manté com acusació particular de la causa. I demana una pena de mig any de presó i una multa superior a 1100 euros als 3 membres acusats de desordres, atemptat a l’autoritat i lesions.

Els 9 més a Lledoners juntament amb Alerta Solidària denuncien que es tracta d’un judici polític. I fan una crida a l’independentisme a concentrar-se davant els jutjats de Manresa durant els dies 2 i 3 de novembre en solidaritat amb els 9 encausats.

Related Articles

Deixa un comentari