El dret humà a l’aigua, a debat aquest dissabte 12 de novembre

No Comment


Aquest dissabte 12 de novembre durant el matí, el grup de Dret Humà de l’Aigua de l’Observatori de l’Aigua de Terrrassa durà a terme la jornada Parlem d’aigua, amb ponències i exposició de treball comú sobre l’aigua pública. La jornada tindrà lloc des de les 9.30h al Casal Cívic Vapor Gran, carrer Tel·lers número 39.

Destaca la primera ponència per part de Gonzalo Marín, de la Red de Agua Pública, que vindrà des de Madrid per explicar el concepte de Mínim Vital d’aigua i les negociacions que estan realitzant amb el gobierno de España. També es comptarà amb la presència de Cristina Barberà, representant d’Enginyeria sense Fronteres, que explicarà les propostes sobre tarifació social que plantegen per a Catalunya. Per últim, Dolors Frigola, exposarà què s’està fent per part de l’OAT per garantir el dret humà a l’aigua.

Ordre del dia:

9:45-10h: Presentació de la Jornada: Beatriz Escribano, Presidenta de l’OAT

10-10:45h: Què és el Mínim Vital d’Aigua i quines propostes legislatives s’estan treballant arreu de l’Estat Espanyol. Gonzalo Marín de la RAP (Red de Agua Pública).

10:45-11h: Pausa cafè

11-11:45h: Noves propostes per a una tarifació social de l’aigua a Catalunya. Cristina Barberà d’ESF (Enginyeria Sense Fronteres)

11.45-12:30h: Què està fent l’Observatori de l’Aigua per garantir l’aplicació del Dret humà a l’aigua a la nostra ciutat? Dolors Frigola Comas (Grup de treball DHA–OAT)

12:30-13:30h Debat obert

 

Deixa un comentari