Iaioflautes per la Llei de Dependència, acte a St Pere Nord reivindica residència pública

No Comment
Mesa de l'acte dels Iaioflautes per la Llei de Dependència (Foto: OV) Mesa de l’acte dels Iaioflautes per la Llei de Dependència (Foto: OV)

Dimecres 26 de novembre, els Iaioflautes de Terrassa realitzaren un acte informatiu i de debat sobre la Llei de la Dependència en el centre cívic President Macià. Més d’un centenar de persones assistiren junt amb na Mercè Massana, del col·legi de Treballadors Socials de Catalunya; Xavier Martínez, coordinador del Servei de Valoració de la Dependència, i Jaume Àvalos, de l’Associació de Veïnes i Veïns de Sant Pere nord.
Mercè Massana informà amb detall del procés d’aplicació de la Llei des de 2007, la forma de fer les sol·licituds, els tipus de dependències que acull la Llei i, finalment, les retallades que ha sofert en els últims quatre anys.
La situació a Terrassa en xifres concretes l’ha explicat en Xavier Martínez. Finalment el representant de l’associació veïnal ha relatat tot el procés de lluita i reivindicació per a la construcció d’una residència pública als terrenys que ja han estat cedits per l’Ajuntament. L’elaboració del projecte en els últims tres anys i com amb tot ja a punt s’ha aturat la construcció definitiva l’edifici, sense data.
En el debat, les intervencions han estat “molt interessant i punyents”, declarà Ramon Tuà, responsable de Comunicació dels Iaioflautes, “amb  moments de forta emotivitat quan han parlar els familiars dels grans dependents que han estat greument afectats per les retallades”.

Related Articles

Deixa un comentari