Stop Pujades Transport públic de Terrassa inicia campanya de mobilitzacions

No Comment
A l’entrada de l’estació del Nord, tot anunciant accions cada dimecres. Foto PV

«Transports públics a preus popular», «les zones a Terrassa són una estafa» i «aquesta pujada no la pagarem» van ser els lemes més corejats per la vintena de persones que aquesta tarda s’han manifestat a l’estació del Nord de Renfe.

Les manifestants conversen amb el vigilant, és una protesta pacífica. Foto PV

Convocada pel grup terrassenc de la campanya Stop Pujades Transport, aquesta acció de protesta i denúncia és només l’inici d’un necessari moviment en favor del transport públic, de veritat. O sigui, amb condicions i preus que el facin, d’una banda, practicable a un bon nombre d’usuàries que no tenen condicions econòmiques mínimes suficients; i, al temps, també a sectors que necessàriament han de deixar parats els motors dels vehicles.

A més, en el cas de Terrassa, tot i forma part important de la dita «zona metropolitana», com Sabadell o Sant Cugat, encara hi ha el problema afegit de forma part d’una zona tarifària diferent i que incrementa el preu notablement, tot i forma part d’aquest, diguem-ne, ecosistema comú.

Les usuàries del tren recullen els fulls volants a la sortida. Foto PV

El grup Stop Pujades Transport de Terrassa fa setmanes que es reuneix i prepara accions i un manifest propi que reculli les reivindicacions de la població afectada i que és, segons les darreres dades estadístiques, la tercera ciutat amb més població de Catalunya. El col·lectiu mobilitzat anuncia accions cada dimecres.

Redacció

Related Articles

Deixa un comentari