Synusia presenta dijous el llibre ‘¿Sólo dos?’ de Daniel G. Abiétar sobre les persones trans i intersexualitat

No Comment

Aquest dijous 9 de juliol, la llibreria Synusia presentarà el llibre ¿Sólo dos? La medicina ante la ficción política del binarismo sexo-género (Cambalache, 2019). Comptarà amb la presència del seu autor, Daniel G. Abiétar i amb diverses companyes del col·lectiu Fúria Desviada. La presentació es podrà seguir a través del canal de Youtube Synusia Info, a partir de les 20 hores.

¿Sólo dos? analitza el model d’atenció sanitària a les persones trans més extés a l’estat, les Unitats de Trastorns d’Identitat de Gènere, l’enfocament dels quals es considera trànsfob i paternalista. El llibre també indaga en les noves propostes de Trànsit, el Proceso Asistencial Integrado i les UAT, serveis d’atenció integral respectuosos amb la diversitat sexual i de gènere creats a partir de les crítiques d’activistes trans a tots els models anteriors. Per a això, es mesclen relats de diverses persones trans amb l’anàlisi de les pràctiques i els discursos mèdics sobre les realitats sexuals antinormatives, entre elles la intersexualitat.

Daniel G. Abietar Daniel G. Abietar, autor del llibre ‘¿Solo dos? La medicina ante la ficción política del binarismo sexo-género’

Related Articles

Deixa un comentari