TeC demana que el documental “UNREST”, sobre síndromes de sensibilització central, sigui projectat al Cinema Catalunya

No Comment

El gener de 2016 des de Terrassa en Comú va presentar proposta de resolució al Ple Municipal per donar suport als afectats de les síndromes de sensibilització central, que va ser aprovada per unanimitat pel Ple.

Dos anys després de l’aprovació de la proposta, l’equip de govern no l’ha executat, i no ha presentat el programa de suport específic als afectats de SCC de la ciutat de Terrassa i a les seves famílies que havia de ser efectiu el 30 de novembre del 2016.

En les darreres setmanes s’acaba de llençar “UNREST” un excel.lent documental sobre la Síndrome de Fatiga Crònica/Encafalomielitis Miàlgica, guanyador del premi espacial del jurat del Sundance Film Festival i amb una nominació als Òscars. Un documental que està educant i ajudant a despertar consciències sobre la invisibilitat d’aquesta malaltia i que pot ajudar a sensibilitzar i disminuir les injustícies que les persones afectades viuen de fa molt temps. Justament una de les accions incloses de la proposta era “informació i sensibilització per a treballar el coneixement de les malalties per part de la ciutadania, en general, i els treballadors públics, en particular, amb l’objectiu d’eliminar l’estigma social que acompanya a aquestes malalties”.

Des de TeC demanen l’equip de govern que en compliment dels acords aprovats al Ple Municipal de l’ajuntament, “UNREST” sigui projectat al Cinema Catalunya, com activitat de l’Ajuntament de Terrassa per informar i sensibilitzar la ciutadania sobre els SSC.

Related Articles

Deixa un comentari