TeC: posar Terrassa a l’avantguarda de les ciutats intel·ligents

No Comment

Terrassa en Comú ha presentat pel Ple Municipal del mes de febrer un Acord de Junta de Portaveus perquè l’Ajuntament de Terrassa presenti un projecte a la convocatòria d’accions pilot d’edificis intel·ligents del Pla Nacional de Territoris Intel·ligents. Un projecte que ha de servir per implementar, millorar i connectar infraestructura i avançar en l’estratègia digital de la nostra ciutat.

A la convocatòria d’enguany, Terrassa és una de les 17 ciutats que es poden beneficiar d’una de les 6 actuacions pilot que té el Pla Nacional; ciutats de més de 200.000 habitants d’Andalusia, Catalunya, Comunitat Valenciana, Galícia i Madrid.

Les actuacions pilot del Pla Nacional de Territoris Intel·ligents són una bona oportunitat per poder presentar un projecte global d’edificis intel·ligents en el marc de la smart city per a la nostra ciutat. Unes actuacions que han de centrar el seu objectiu en el desenvolupament d’actuacions dirigides al tractament dels edificis com a objectes interns de la ciutat i en la seva integració, entenent objectes internes estacions de ferrocarrils i autobusos, edificis públics, edificis singulars i històrics, habitatges, entre d’altres.

Un projecte, que si la nostra ciutat el presenta, permetria tant enfortir i relacionar totes aquelles iniciatives que s’estan portant a terme a la ciutat, així com donar un impuls definitiu a una estratègia pròpia per Terrassa en relació a les polítiques de ciutat intel·ligent, big data i indústria 4.0.

Related Articles

Deixa un comentari