Tecnosuro, un concurs adreçat als alumnes d’enginyeria de l’ESEIAAT

No Comment

Els participants han de construir un enginy de molt baix cost que impulsi un tap de suro per sobre d’1,5 metres d’alçada.

El concurs és formatiu i té com a objectiu posar a la pràctica d’una manera divertida assignatures teòriques de primer curs.


Professors de l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), han organitzat un concurs amb valor docent i pedagògic per a que els estudiants de les assignatures de totes les titulacions d’enginyeria puguin aplicar la teoria a la pràctica d’una manera divertida i fer-les una mica més lleugeres. 

Es tracta del ‘Tecnosuro’, un concurs que tindrà lloc el 10 de maig, a partir de les 11.30h a l’Auditori 1 de l’edifici TR5 de l’ESEIAAT (carrer Colom, 11). Hi participaran 130 estudiants de primer curs del grau en Enginyeria en Tecnologies Industrials d’aquest centre.

Distribuïts en equips de treball de 4 persones, els estudiants han disposat de dos mesos de temps per pensar, dissenyar i construir un enginy de molt baix cost capaç d’impulsar un tap de suro com a mínim a 1,5 metres d’alçada que, després de ser llançat, ha de caure dins d’un perímetre determinat. El jurat del concurs estarà format per professorat de l’ESEIAAT, que valorarà també el disseny de l’artefacte o la creativitat amb que els estudiants decorin el tap.

El concurs serà presentat i dinamitzat pel professor de l’ESEIAAT i divulgador científic Miquel Sureda i serà emès en directe a través del canal de Facebook de l’ESEIAAT i difós a través de Twitter, des del perfil @eseiaat_upc, amb l’etiqueta #TecnosuroESEIAAT

Related Articles

Deixa un comentari