Terrassa: agressió racista al bus. SOS Racisme demana ajuda per identificar les agressores

No Comment
Imatge de Instagram: bustransports_bcn

La veïna de Terrassa F.T.S. va denunciar el passat 15 de maig una agressió racista de la qual va ser víctima durant un trajecte en autobús. Davant la dificultat per identificar les persones agressores, SOS Racisme ha fet una crida a la col·laboració ciutadana tot informant de les circumstàncies i data dels fets.

El dia 15 de maig a les 10:30 h del matí aproximadament, informa un comunicat signat per SOS Racisme i Terrassa Sense Murs, F.T.S. pujà al bus de la línia 7, a la zona de Can Jofresa de Terrassa. F.T.S., trobant-se embarassada de 8 mesos, intentà agafar seient a la part posterior del bus. Després de rebre insults per part d’un grup de persones, fou agredida, primer, per una dona que li va fer un cop de peu al ventre, mentre que un home li propinava dos cops de puny a la cara. Una altra dona jove intervingué breument per intentar aturar l’agressió.
D’acord amb la informació facilitada per SOS Racisme, l’agredida, desconcertada, aconseguí baixar del bus a la zona de l’Estadi Olímpic i realitzar una una trucada al 112. Posteriorment fou traslladada per una ambulància a l’Hospital de Terrassa, on fou atesa.

El cas va ser comunicat al Servei d’Atenció i Denúncia de SOS Racisme Catalunya (SAiD), qui va assumir la representació legal del cas, denunciat por F.T.S per la via penal.

No obstant això, la causa ha estat sobreseguda provisionalment per falta de proves. Amb l’objectiu de poder obrir novament el cas, SOS Racisme i la persona agredida busquen possibles testimonis d’aquesta agressió, que comporta una greu vulneració del dret a la dignitat de F.T.S.

SOS Racisme i Terrassa Sense Murs sol·liciten als mitjans de comunicació fer difusió del cas per arribar a la ciutadania terrassenca i intentar trobar els testimonis que puguin corroborar aquesta greu agressió.

Related Articles

Deixa un comentari