Terrassa en Comú ratifica la llista electoral amb primàries

No Comment

Aquest cap de setmana Terrassa en Comú ha celebrat les primàries obertes per a elaborar la seva llista electoral de cara a les eleccions municipals del pròxim mes de maig. Les primàries s’han desenvolupat amb total normalitat, sense incidències destacables i amb un ambient festiu. Cal destacar l’èxit organitzatiu d’unes primàries obertes a tots els terrassencs i terrassenques, amb 4 punts de votació habilitats a tota la ciutat.

Taula de votació a l'Ateneu Candela. Foto TeC Taula de votació a l’Ateneu Candela. Foto TeC

419 persones hi han votat, d’un total de 652 inscrites, el que suposa una participació del 64,2%. Pel que respecta a la votació pel cap de llista i el seu equip de 5 persones, l’única candidatura que es presentava (la d’en Xavi Matilla) ha estat recolzada pel 91% dels vots (381 vots a favor), amb un 8% de vots en blanc (34) i un 1% de vots nuls (4).
D’altra banda, en la votació de candidates a títol individual per cobrir la resta de la llista, els resultats obtinguts aquest cap de setmana pels llocs de 7 a 17 queden de la següent manera:

7- Marta Muntanyola Pablo
8- Oscar Monterde Mateo
9- Cristina Puig Sáez
10- Quim Guitart Mampel
11- Yesika Caro Pineda
12- Miquel Farrés Fernández
13- Rut Martínez Hernández
14- Frank Morales Gómez
15- Gloria Perona Carrasco
16- Daniel Charles Quintanilla
17- Antonia Sáez Ullés

El pròxim dimecres, es durà a terme una roda de premsa en la qual s’oferiran totes les dades i els resultats definitius de les primàries de Terrassa en Comú.
Des de Terrassa en Comú valoren molt el fet que en aquesta ciutat “mai cap altra formació política havia organitzat unes primàries amb una participació tan alta. I és la primera vegada a la nostra ciutat que una formació política organitza unes primàries obertes a tots els ciutadans”.

Tenint en compte les dades, afirmen, així mateix, que “la ciutadania ha demostrat les seves ganes de participar, i la voluntat de formes diferents de fer política, de més i millor democràcia”.

Les primàries de TeC, afegeixen, haurien permès escollir directament les persones de la llista a les pròximes eleccions municipals, tot declarant que “aquest fet es contraposa amb les pràctiques d’altres partits que escullen a dit les seves llistes electorals”.

Related Articles

Deixa un comentari