Terrassa en Comú salta a l’arena política nacional afegint-se a la candidatura proposada per Colau amb Podemos, ICV i EUiA

No Comment

El Plenari de TeC va aprovar, per unanimitat, dissabte 17 d’octubre, sumar-se a la proposta de Barcelona en Comú d’impulsar la constitució d’una candidatura ciutadana catalana que participi en les pròximes eleccions generals del 20 de desembre.

El Plenari de TeC va analitzar la proposta de Barcelona en Comú de fer una candidatura de perfil ciutadà, amb els partits existents però que, plantegen, hauria d’anar més enllà d’aquests partits, evitant la suma de sigles, assumint el que anomenen “l’ADN de BeC i TeC a les eleccions municipals”. Una candidatura autònoma respecte altres formacions, de sobirania catalana i grup parlamentari propi al Congrés.

El proper diumenge 25 d’octubre es celebrarà a Barcelona el primer acte de presentació de la iniciativa de cara a les eleccions generals. TeC va decidir sumar-s’hi, i començar a treballar en la candidatura, així com fer un acte de presentació a Terrassa el pròxim 6 de novembre.

Sobre les característiques de la candidatura, els promotors afirmen que “tot està obert. No està descartat presentar-se conjuntament amb d’altres formacions o que grups polítics s’incorporin a participar en la construcció d’aquesta candidatura ciutadana a les eleccions generals”.

Els actes a Barcelona, Terrassa, declaren des de TeC, serviran “per presentar la iniciativa i de crida a la ciutadania en general, i també als diversos grups polítics del país, a sumar-se a treballar per construir aquest nou espai polític de cara al 20D”. Una crida dirigida a la “majoria social pel canvi al nostre país”, per sumar forces amb la màxima il·lusió en aquesta batalla electoral contra els responsables de la crisi econòmica, social i democràtica.terceraaudiencia ciutadana

Audiència oberta

El proper dijous 22 d’octubre, mentrestant, a les 19.00h, TeC convoca la tercera trobada ciutadana, oberta al conjunt de la ciutadania de Terrassa, al Centre Cívic Montserrat Roig.

Els objectius d’aquesta audiència són: explicar, públicament i de manera oberta, els passos que s’estan donant i que s’han donat, fins ara, clarificar amb el grup municipal i reflexionar conjuntament entorn dels propers passos de TeC, així com convidar totes les persones a participar activament en els diferents espais de treball que existeixen dins de TeC.

Related Articles

Deixa un comentari