Terrassa també reclama amb contundència la llibertat de Pablo Hásel (vídeo i imatges)

No Comment

Un dia després de la concentració contra l’entrada del feixisme al Parlament, novament el Raval s’ha omplert, aquest cop de forma massiva, per demanar la llibertat del raper lleidatà Pablo Hásel. Tal com s’ha fet a diverses poblacions del país, un allau de gent ha exigit la llibertat d’en Hásel, condemnat a dos anys i mig de presó per incitació al terrorisme en lletres de les seves cançons, i que va ingressar a presó ahir mateix.

“Cada dia demanem llibertat pels presos i exiliats, avui també pel Pablo Hásel, aquesta és una lluita per la llibertat”, han dit els presents que han fet coincidir la convocatòria pels presos polítics independentistes. Des de Terrassa per la Independència, s’ha assegurat que “davant de la repressió de l’Estat, només ens queda la desobediència civil”.

Juntament amb aquestes declaracions espontànies, en defensa de la llibertat d’expressió, algunes artistes han recitat poemes adreçats a en Hasel i a tots aquells empresonats i represaliats, a la vegada que s’ha assenyalat al govern central com a responsables. Ha estat abans d’una manifestació protagonitzada pel jovent present, que omplia tot el Raval, i que ha passat per la Rambla d’Ègara amb una pancarta que resava ‘Pablo Hasel Llibertat! Desbordem els carrers’. La columna s’ha adreçat fins a la Comissaria de la Policia Nacional al carrer Baldrich. Allà esperaven un bon número de Mossos d’Esquadra, on a banda de crits i l’encesa d’alguns petards, no s’han produït més incidents.

A continuació mostrem un vídeo i imatges de la manifestació per la llibertat de Pablo Hásel, cedides per Marc Castellet.

 

 


Llicència de Creative Commons
La responsabilitat dels escrits dels periodistes i col·laboradors recau en el seus autors. Malarrassa no comparteix per força les opinions reflectides en els textos publicats.
Butlletí Malarrassa
Subscriu-te al nostre butlletí setmanal. Les notícies més destacades que has de llegir