Tornen els cursos gratuïts de la Biciescola del BiTer

No Comment

 

160329_Cartell_BE

Aquest dijous 31 de març, el BiTer torna a oferir cursos gratuïts per aprendre a anar amb bicicleta des de zero, tots els dijous de 17 a 19h.

Aquests cursos estan adreçats a totes aquelles persones adultes que no han tingut l’oportunitat d’aprendre’n o per a les que fa temps que no practiquen i volen recuperar l’hàbit amb seguretat. Les persones que ja en saben i volen seguir practicant, poden venir també.

El punt de trobada és al Parc de Vallparadís (sota el pont de l’av. Jacquard). No cal portar bicicleta i l’activitat és gratuïta. Inscripció i més informació: info@biter.cat o en el punt de trobada. Aquest cursos són els dijous de 17 a 19h. També s’ofereix classes particulars en horaris a convenir.

Aquesta activitat és possible gràcies a l’equip de persones instructores voluntàries del BiTer i al suport de l’Ajuntament de Terrassa.

Des de l’inici de la Biciescola l’any 2012, unes 100 persones han après a anar amb bicicleta. L’objectiu del BiTer és fomentar l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport quotidià i com a activitat física saludable per a tots els públics.

Més informació: http://biter.cat/biciescola

Related Articles

Deixa un comentari