Trobada Jove, per decidir què i com ho volen, sense tuteles. 11 d’abril

No Comment

“Tenim moltes coses a dir, volem moltes coses i les volem fer nosaltres mateixes, de forma autogestionària, sense ajuda ni tutela de ningú”, així resumien la proposta de Trobada Jove de Terrassa una desena de joves en roda de premsa, el passat dimarts 24 de març, al Vapor Ventalló. La Trobada Jove serà una realitat el dia 11 d’Abril “per decidir què volem i com ho volem”.TrobadaJove_20150324_003

La Trobada serà un moment important de trobada entre gent i experiències diverses que fa temps que es creuaven i miraven en espais i activitats de forma espontània, i que ara han cregut arribada l’hora de posar en comú i compartir. Són: Diables de Terrassa, Arran Terrassa, Esplai de Ca n’Aurell, Colla castellera universitària Bergants, Escoltes i Guies AEiG Torrent de les Bruixes, Batzac, Assemblea d’Estudiants de Terrassa, SEPC del Montserrat Roig.trobada jove

Declaració de convocatòria a la Trobada Jove

ALGUNA COSA ES COU A TERRASSA… EL JOVENT ES MOU!

El jovent de Terrassa ens despertem! Des de fa un temps un grup de joves de diferents sectors de Terrassa hem començat un nou i il·lusionant projecte: la creació de la Trobada Jove. Es tracta d’un projecte que estem construint des de zero i, per tant, està en constant definició.

És i ha estat una iniciativa de diversos col·lectius i persones individuals que, sense conèixer-nos gaire o gens ens hem trobat amb una idea en comú: alguna cosa no funciona a la nostra ciutat per nosaltres, els joves i les joves. Ara, després d’uns mesos de treball en comú, volem donar a conèixer la Trobada Jove a la ciutat perquè totes i tots aquells que hi vulgueu en pugueu participar.

Hi ha molts temes que ens preocupen, però per desgràcia no tenim el temps, ni els recursos, ni les possibilitats de parlar ni incidir sobre tot. A la vegada, volem que sigui una trobada on el jovent es puguin sentir inclòs. Creiem en la força de la joventut com a motor de canvi. Sabem que hi ha coses de la nostra ciutat i del nostre món que no ens agraden. Les volem discutir i veure com poder-les canviar. Ho volem fer nosaltres, sense que ningú ens digui com ho hem de fer ni ens tuteli. Creiem en l’autogestió perquè sabem que tenim la capacitat de fer-ho.

Ja fa temps que ens trobem i coincidim. Les nostres mirades es creuen i ens saludem cordialment quan ens trobem pels llocs. Sabíem que teníem moltes coses en comú, i fins ara no havíem trobat l’espai on compartir les nostres inquietuds. Però ara que hem començat a caminar en aquest objectiu en comú, tenim la certesa que amb l’esforç de tots i totes aquest projecte serà un èxit!

Ha arribat el moment de posar fil a l’agulla. La Trobada Jove serà una realitat el dia 11 d’Abril per decidir què volem i com ho volem.

Related Articles

Deixa un comentari