Trobada oberta de la CUP ‘per debatre les prioritats de la ciutat’, divendres 11 maig

No Comment

La CUP Terrassa celebrarà demà divendres una trobada oberta a la ciutadania, amb què pretén encetar l’sprint final d’aquesta legislatura i “establir les prioritats per a la ciutat de cara a aconseguir la seva transformació social”. La trobada serà a la Biblioteca Central de Terrassa (Passeig de les Lletres) a les 18h. Es treballarà a partir de cinc taules temàtiques de debat, mitjançant les quals pretenen estructurar una aposta municipalista per a la ciutat.

Aquestes taules tindran com a objectiu inicial prioritzar les necessitats i mancances de la ciutat, per després poder elaborar una proposta de transformació global de la ciutat. L’objectiu dels anticapitalistes, precisament, consisteix a no limitar-se a preparar una mena de ‘pack’ de mesures urgents per fer-hi front; sinó a establir les causes que provoquen dita situació i les eines que tenim per revertir-la d’arrel. No només la sobirania nacional, sinó totes les sobiranies que ens pertoquen (residencial, alimentària, cultural, energètica, reproductiva, sanitària, etc. Segueix així la línia marcada pel conjunt de l’Esquerra Independentista, sota la campanya “Per canviar-ho tot”.

Segons Rosa Camps, una de les promotores de la Trobada, “les militants de la CUP volem posar la nostra experiència (amb encerts i errades) al servei d’una nova proposta per a la ciutat”. Camps segueix: “Per això et volem convidar a participar d’una gran trobada, oberta a tothom que simpatitzi amb les idees anticapitalistes, per debatre sobre quina Terrassa volem i com volem fer-la possible”.

Related Articles

Deixa un comentari