Vaga 3-O a Terrassa: des de les 8h a la Plaça Vella

No Comment
convoc vaga 3 octubre pl vella Nombroses persones informant-se avui a la plaça Vella de les activitats previstes per la vaga 3-O a Terrassa.

Demà 3 d’octubre està convocada una vaga general a tot Catalunya i adreçada a tots els sectors. Tal com indiquen els sindicats convocants, es vol denunciar la brutal repressió de la passada setmana i d’ahir 1 d’octubre durant el referèndum, contra les institucions i el poble català. Els sindicats que han propiciat aquesta vaga són: CGT, COS, CNT, IAC, amb d’altres entitats de l’esquerra independentista.

La vaga també tindrà una activitat intensa a Terrassa. Representants de les citades organitzacions sindicals, juntament amb el Comitè de Defensa del Referèndum, han informat de l’horari proposat per tal de fer el més efectiva possible la vaga, definida com una vaga “social i política, per l’agressió que hem patit com a poble”.

Aquest és l’horari per demà 3 d’octubre a Terrassa:

8 hores, a la Plaça Vella, per realitzar una cercavila informativa pel centre de la ciutat.

11 hores, el SEPC (Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans) convoca a concentrar-se davant l’escola Vedruna i després fins a l’INS Montserrat Roig.

12 hores, concentració a la Rambla d’Ègara, a l’alçada de la seu del PP, i seguidament davant la seu de la Policia Nacional al carrer Baldrich.

16.30 hores, a l’Estació Nord de Renfe per acudir a la manifestació unitària a les 18h als Jardinets de Gràcia (Barcelona)

18h, manifestació a Terrassa davant l’Ajuntament (Raval de Montserrat)

Aquestes organitzacions van convocar la vaga la passada setmana, arran de les detencions de càrrecs de la Generalitat per part de l’estament judicial espanyol per la seva implicació en l’operatiu del referèndum de l’1-O, i per l’assalt de la policia a la seu de la CUP a Barcelona.

botomalarrassa

Aturades de CCOO i UGT

Per la seva banda, els sindicats CCOO del Vallès i Catalunya Central, i UGT del Vallès Occidental, han cridat avui a seguir la jornada del 3O a través d’aturades per tot el país, per condemnar les actuacions repressives de l’1-O.

Els sindicats, adherits a la plataforma unitària Taula per la Democràcia de Catalunya, criden a fer aturades parcials, totals i a les concentracions que tindran lloc a la tarda a Manresa, Sabadell i Terrassa.

Related Articles

Deixa un comentari