VI Marató de Contes, a favor del Centre Kurmi (Bolivia), organitzen les escoles cooperativa: Crespinell, Tecnos, El Cim

No Comment

Tres cooperatives d’ensenyament de la ciutat (Escola Crespinell, Escola el Cim i Escola Tecnos), i Contes per a créixer, juntament amb Vet aquí que, conviden a participar en la Marató de contes que tindrà lloc el pròxim diumenge, dia 11 de novembre, al Centre de Documentació i Museu tèxtil (carrer de Salmerón, 25), entre dos quarts d’onze i un quart de dues. Es realitzaran també diversos tallers a l’espai exterior del museu.

L’objectiu d’aquesta marató és el de passar una bona estona en família tot col·laborant en el projecte del Centre Kurmi de la ciutat d’El Alto (Bolívia), a qui es lliurarà íntegrament la recaptació que s’aconsegueixi. Per aquest motiu, els infants tenen l’entrada gratuïta i el preu de l’entrada dels adults és de 5€.

L’horari és flexible: es pot anar i marxar a l’hora que convingui, però caldrà que, per entrar o sortir de la sala, s’esperi que acabi el conte.

El grup d’escoles cooperativa es planteja l’activitat com una oportunitat perquè la participació sigui un «exemple dels valors que les nostres escoles intenten transmetre».

Related Articles

Deixa un comentari