Xavi Matilla és designat com l’alcaldable de TeC a les properes municipals

No Comment
Xavi Matilla al plenari 11 octubre 2018. Foto TeC

El Plenari de Terrassa en Comú també començava la campanya electoral per les municipals del proper maig, tot elegint ahir, dijous 11 d’octubre, per unanimitat que l’actual portaveu del Grup municipal Xavier Matilla sigui el candidat de TeC a l’alcaldia. Altrament, el Plenari li ha fet confiança perquè s’encarregui de configurar l’equip que hi haurà de concórrer a les eleccions primàries d’aquesta organització política, nascuda per les eleccions del 2015 amb suport d’ICV, EUiA, Podem i Comuns, que s’anuncien pel mes de febrer de 2019.

Davant un plenari d’algunes desenes d’afiliades, Matilla ha agraït la confiança atorgada que interpreta com un reconeixement al bon treball realitzat durant aquest mandat tant per ell com pel conjunt del grup municipal de TeC. I afegí: “després de 4 anys a l’Ajuntament,Terrassa en Comú ha demostrat que està en disposició de guanyar les eleccions i liderar un nou projecte polític per a Terrassa. Després de 40 anys de governs del PSC, aquest últim any hem presenciat la seva decadència i fins i tot la seva implosió. Terrassa que ha estat històricament i que és una ciutat progressista, necessita un nou projecte polític, que respongui a les necessitats i els reptes que té actualment la ciutat. Un projecte que estigui liderat per gent amb les idees necessàries i la força per tirar-lo endavant. Per aquest motiu assumeixo el repte amb il·lusió, i amb el compromís de configurar un equip que representi el que és Terrassa avui dia i que estigui a l’alçada del que la ciutat necessita.”

El Plenari de Terrassa en Comú, aclareixen des de l’organització, és l’espai de presa de decisions estratègiques de l’organització del que formen part totes persones que treballen de forma activa tant a les comissions tècniques com els eixos de TeC.

Related Articles

Deixa un comentari