Arriba la nova edició de la Fira d’Economia Social

No Comment

Dissabte 11 de novembre  de 10:00 a 14:00 arriba la segona edició de la Fira d’Economia Social a la Plaça Vella amb 26 parades i tres espais per activitats per a totes les persones. 

Aquesta Fira, que es troba dins de la programació de la Terrassa Cooperativa, arriba en la seva segona edició amb 12 parades més, de forma que es consolida l’esdeveniment com una activitat segura dins del programa.

Durant el matí, tindrà lloc una mostra àmplia de la diversitat d’entitats i cooperatives que tenen dins dels seus valors corporatius els principis que vehicula l’ESS, valors com un desenvolupament local socialment just, econòmicament viable i sostenible.

Paral·lelament, i en tres espais diferents, s’han programat diferents activitats per a tots els públics, des de jocs infantils a tast de cacau,  passant per una taula rodona, un programa de ràdio i música en directe, tota una programació que tindrà lloc durant tot el matí i que finalitzarà a les 14:00 amb un discurs de cloenda per part del Servei Emprenedoria i Economia Social.

 Més informació a http://www.terrassa.cat/terrassacooperativa

Related Articles

Deixa un comentari