CCOO: 123 dies davant les portes del Departament d’Ensenyament, prou d’humiliacions

No Comment

Dijous 21 de maig, CCOO va comptar 123 dies en lluita a les portes del Departament: Ja n’hi ha prou d’humiliacions als empleats públics catalans. Va ser una decisió acordada en assemblea de delegats i delegades de CCOO Educació el passat 13 d’octubre.

Membres de CCOO-Educació del Vallès Occidental davant les portes del Departament el passat dia 21 de maig. Foto CCOO Educació Membres de CCOO-Educació del Vallès Occidental davant les portes del Departament el passat dia 21 de maig. Foto CCOO Educació

Des de la direcció de la federació sindical, afirmen que “la dignitat no té preu i és absolutament necessària!”, i és per això que estan “decidides a continuar lluitant pels nostres drets i dignitat”.

Aquests darrers dies, com no podia ser d’altra forma, la perspectiva del vot a les municipals ha estat present a la mobilització, com no podia ser d’altra forma. CCOO va alerta la consellera Rigau que “arriben les eleccions i continua la lluita pels nostres drets”, tot advertint i cridant a no votar els “els campions de les retallades, que continuen espoliant les professionals del sector”.

Als empleats públics catalans, recorden des de CCOO, els han robat més que a ningú. I ara que a la resta de comunitats autònomes retornen part de la paga de 2012, el president Mas, “campió de les retallades”, manté aquestes polítiques. “Ens han robat més que a ningú i ara Mas no ens torna el que és nostre”, denuncien.

El Govern, asseguren, vol aplicar la retallada del 5% que havia aprovat abans de la retallada de Rajoy, incomplint el seu compromís de retornar el 24,04% de la paga de Nadal de 2012. “Només el Govern de CiU ha retallat una paga de 2013 i 2014 als seus empleats públics”.

En aquest punt, el sindicat emfasitza que no renuncia a res: “ho volem tot i continuem mobilitzats. Estem decidits a seguir lluitant. Ja n’hi ha prou d’humiliacions als empleats públics catalans. La dignitat no té preu i és absolutament necessària”.

Finalment, reclamen a la Generalitat les polítiques educatives necessàries per garantir plenament el dret a l’educació en el país.

Related Articles

Deixa un comentari