CCOO del Vallès Oc. organitza la VII Escola de Gènere Neus Català a Terrassa, 24N

No Comment

CCOO del Vallès Occidental-Catalunya Central organitza la VII Escola de Gènere Neus Català

Neus Català Neus Català

Demà dijous, dia 24 de novembre, a partir de les 10 hores, CCOO del Vallès Occidental i la Catalunya Central organitza la VII Escola de Gènere Neus Català.

Es farà a la seu del sindicat a Terrassa (c/Unió, 23) i, amb el lema “Contra la violència patriarcal, transversalitat sindical”. CCOO segueix apostant per la formació, l’intercanvi d’experiències i la cultura com a eines essencials per avançar en la sensibilització i la detecció de totes i cadascuna de les múltiples formes de violència que pateixen les dones.

Aquesta escola és la continuïtat del nostre compromís sindical i sociopolític d’eradicar la violència patriarcal i transferir les eines necessàries que possibilitin el canvi cap a un model social més just i igualitari. 

Després de la benvinguda (10 h) amb salutacions d’Enrique Rodríguez, secretari general de CCOO del Vallès Occidental i la Catalunya Central, Alba Garcia, secretària de la Dona i de Cohesió Social de CCOO de Catalunya, i Lluïsa Melgares, regidora de Polítiques de Gènere de l’Ajuntament de Terrassa, hi haurà una conferència “Discriminacions laborals indirectes” (11 h) a càrrec de Teresa Torns, doctora en sociologia, especialista en desigualtats de gènere i mercat de treball. Presentació de la guia sindical La jornada laboral. Drets i negociació col·lectiva (15 h), a càrrec de Neus Moreno, de la Secretaria de la Dona i de Cohesió Social de CCOO de Catalunya. Per acabar hi haurà la cloenda (17 h) amb Ivan Ramos, responsable de Formació de CCOO del Vallès Occidental i la Catalunya Central i, Maribel Ayné, secretària de la Dona de CCOO del Vallès Occidental i la Catalunya Central.

Related Articles

Deixa un comentari