CCOO denuncia represió sindical i acomiadaments a Vidrala-Castellar Vidrio

No Comment

vidrala CCOOLa Secció Sindical de CCOO de Castellar Vídrio, CCOO d’Indústria de Catalunya i del Vallès Occidental-Catalunya Central han fet públic avui, dimarts 2 de desembre, un comunicat en què denuncien la violació per part de l’empresa del protocol sobre assetjament al temps que expressen total rebuig de la “persecució antisindical i discriminatòria que ha patit una delegada de CCOO en l’empresa Castellar Vídrio”.

El Sindicat informa que la delegada va ser acomiadada dilluns, “després d’un procés de persecució sindical i assetjament laboral per part dels responsables de l’empresa”.

En aquest procés de persecució, “permès per part de la direcció de l’empresa”, asseguren, “es van desestimar les peticions fetes per la Secció Sindical de CCOO en què es demanava que s’aturessin aquestes pràctiques antisindicals”.

L’organització sindical afirma i denuncia que “l’empresa no respecta el protocol sobre assetjament que tenen regulat”. I que “en comptes d’actuar en defensa de la treballadora, que va fer denúncia a la comissió de seguiment, el que fa és arxivar la denúncia i la fa servir com a justificació per acomiadar-la”.

CCOO assegura, d’altra banda, que la delegada ha patit assetjament per part de l’empresa des de que va ser elegida com a representant dels treballadors i treballadores.

Per tot això és que consideren que “la conducta de l’empresa obeeix a directrius antisindicals, per tal de coartar la llibertat sindical dels representants de CCOO i vulnerar el dret constitucional de presentació que tenim a l’empresa, ja que CCOO som el sindicat que estem reivindicant millores de les condicions laborals”.

Finalment, CCOO adverteix que “no descarten preparar diferents mobilitzacions”.

Related Articles

Deixa un comentari