Consorci Sanitari Trs, segon dia de concentracions, reunió amb l’Alcalde

3 Comments
Concentració de treballadores del Consorci Sanitari davant l'Ajuntament de Terrassa (Foto: PV) Concentració de treballadores del Consorci Sanitari davant l’Ajuntament de Terrassa (Foto: PV)

Divendres 16 de gener, les treballadores i treballadors del Consorci Sanitari de Terrassa realitzaren el segon dia de concentracions a tots els centres de l’empresa, Hospital de Terrassa i CAPs, a les 12 hores.

El Comitè d’empresa inicià ahir dijous una campanya de mobilitzacions considerada “inici d’un nou cicle de lluites que ha de canviar la forma de fer les coses a la sanitat catalana”, d’acord amb paraules del portaveu d’aquest organisme de representació de les treballadores i al temps membre de Metges de Catalunya, en Xavier Lleonart.

Davant l’Ajuntament de Terrassa, abans d’entrar a la reunió amb l’Alcalde de la ciutat, Jordi Ballart, el mateix Lleonart saludà la gent que acompanyà el Comitè, garantint que “defensarem els nostres salaris i condicions laborals, tant com el servei de qualitat per a les persones fins a la mort”.

Més enllà de la càrrega metafòrica o literal que l’afirmació pugui carregar, allò que sí demostra és la decisió ferma de part del conjunt de la plantilla del Consorci de no cedir més i anar-hi fins al final amb amb aquesta lluita per la defensa dels drets salarials i laborals de les treballadores i també del dret a una sanitat pública i qualitat i universal.

La lluita i la victòria hauran de ser, clar, responsabilitat també de la població i ciutadania. No endebades, entre els manifestants hi havia representants de la Federació d’Associacions de Veïnes i Veïns de Terrassa, així com de la Plataforma ciutadana en Defensa de la Sanitat Pública i també de l’organització egarenca dels Iaioflautes, un membre dels quals reivindicava la presència d’aquesta organització tant en la concentració del CAP Sant Llàtzer com davant l’Ajuntament, on les armilles grogues s’han fet notar.

L’alcalde de Terrassa Jordi Ballart, a la reunió amb el Comitè ha traslladat el seu suport als treballadors i
treballadores, informen des de Premsa; al temps que es pronuncià en defensa d’unes condicions laborals que permetin garantir la qualitat de l’atenció sanitària, per la qual s’ha significat aquest centre i que podria veure’s afectada per la reducció pressupostària dels darrers anys.

Related Articles

3 Comments

 1. Oriol Vicente

  Com a membre dels Iaioaflautes de Terrassa i amb tot el carinyo possible cap els meus companys de Malarrassa, vull reivindicar la presencia dels IaioFlautes tant en la concentració del CAP Sant Llatzer com front l’Ajuntament de Terrassa, les nostres arnellas grogues s’han fet notar en mes presencia que ahir al Hospital de Terrassa.
  Salut!!!

 2. Oriol Vicente

  Moltes gràcies per l’aclariment.
  Aixos es periodisme critic e independent al servei del poble i de la ciutadania.
  De nou moltes gràcies companys.

 3. Víctor Gutiérrez

  En resposta a Oriol Vicente, no només Iaioflautes, FAVT i la PDSPT hi eren presents.
  També hi havien partits polítics com ICV-EUIA, SI, CUP, Guanyem, Procés Constituent, Podem, etc… dels quals no s’ha fet esment :-‘(
  Un consell a Malarassa. Fora bo que pengéssiu el manifest i les entitats i partits polítics que realment han donat suport a les causes del CST.
  El comitè de ben segur us ho podrà fer arribar 😀
  Sempre feu bona feina companys/es i això s’agraeix 🙂
  Salut i treball per totes i tots!

Deixa un comentari