El 18F, pel dret de vaga, solidaritat amb Isma, Dani i les 300 sindicalistes encausades

No Comment
Concentració a Barcelona, 18 de febrer, davant Delegació del Govern. Foto: ccoo.cat Concentració a Barcelona, 18 de febrer, davant Delegació del Govern. Foto: ccoo.cat

El 18 de febrer de 2015 va tenir lloc una jornada d’acció mundial en defensa de les llibertats i del dret de vaga, impulsada per la Confederació Sindical Internacional (CSI). A Catalunya i l’Estsat espanyol, tant CCOO com UGT van convocar concentracions amb aquest motiu.

A Barcelona, hi va haver hagut una concentració davant la Delegació del Govern (carrer de Mallorca, 278), amb la consigna #VagaNoÉsDelicte. Al mateix temps, hi havia mobilitzacions a Girona, Tarragona i Lleida, i aquests dies s’han anat presentant mocions de suport a diferents ajuntaments catalans.

La convocatòria ho era, a més, de solidaritat amb els més de 300 sindicalistes, treballadores i estudiants que estan encausats precisament per exercir o intentar exercir aquests drets.

Isma es dirigeix als concentrats a Barcelona. Foto: ccoo.cat Isma es dirigeix als concentrats a Barcelona. Foto: ccoo.cat

Entre aquestes persones, va parlar davant la concentració de Barcelona l’Isma, jove estudiant universitari a qui, junt amb el Dani, company de Facultat, la Fiscalia els hi demanen més de 8 anys de presó per un delicte no demostrat de crema de contenidors i aldarulls, en un judici que començarà el proper 9 de març.

Related Articles

Deixa un comentari