Fiare, banca ètica: Consolidant la feina feta el 2016

No Comment

El 2016 ha acabat com un any de consolidació del nostre projecte, amb creixement en totes les variables, però, sobretot, amb una percepció cada vegada més nítida que som una realitat i que podem prestar cada vegada més serveis habituals en el sector financer.

Ha estat un any intens, coronat per la primera Assemblea electiva amb 2 seus (Madrid i Pàdua), amb opció de participació per streaming, que ha portat a un nou Consell d’Administració. Aquestes noves opcions ens han d’impulsar a reforçar la nostra participació i a renovar-la, també en forma d’increment de capital social, per a la qual cosa hem plantejat possibilitats com ara el lliurament d’una acció gratuïta en comprar-ne 20 en aquesta nova campanya de venda de capital social que tenim oberta fins al 24 de març.

En aquest moment, l’obertura de comptes per internet, anomenada “Faci-se’n client”, continua sent la font d’entrada més important de noves persones. I ho fan amb targeta de dèbit des del principi, una cosa impensable l’octubre de 2014, quan vam començar. Des de l’octubre treballem amb la Seguretat Social, tant en els cobraments de pensions com en els pagaments de cotitzacions socials. També hem consolidat l’ús de remeses de diferents tipus, per al pagament de nòmines, el pagament a proveïdors, fins i tot el gir de rebuts per al cobrament de quotes o factures.

botomalarrassa

El 2017 serà un any igual d’exigent. Volem continuar amb l’impuls en el finançament concedit, que ha crescut significativament el 2016, ha arribat fins i tot a algunes experiències amb l’Administració pública i ha consolidat línies de treball històriques de Fiare, com ara l’economia social i solidària, l’habitatge col•lectiu, les activitats en benefici de la comunitat, el petit comerç ecològic i local, el software lliure, l’educació i el cinema.

És molta, la feina que hem fet, però queda molt de camí per recórrer plegats. No ho podrem fer sense aquest compromís amb el qual ens heu ajudat a arribar fins aquí.
Gràcies pel teu compromís!

Juan Garibi, director de la Sucursal a Espanya de Fiare Banca Etica

Related Articles

Deixa un comentari