Les veritables dades sobre el mercat de treball

No Comment

Amb motiu de la publicació de les dades sobre la marxa del mercat laboral a l’Estat espanyol, amb totes les interpretacions, tergiversacions i mentides que sempre hi segueixen, l’economista i militant Paco Bello ha sortit al pas amb una breu intervenció en la que declara que “no hi ha res a interpretar”. Amb les dades concretes i publiques de l’Enquesta de Població Activa (EPA) queda tot molt clar: “no només no anem millor, sinó que la variació interanual absoluta és la segona pitjor del període 2008/2013, només darrere de la de 2009 (que recollia les dades en el moment més agut de la crisi)”.

I tot això quan “la lògica dicta que el potencial per a la destrucció d’ocupació hauria de ser progressivament inferior a mida que s’arriba a determinats nivells estadístics tercermundistes”. S’ha de dir molt clar, “avui, amb la pitjor taxa d’atur de tot el dit ‘món occidental’, continuar accelerant la destrucció, no té nom. (…) és impossible que es facin pitjor les coses, o que es menteixi més”.
http://iniciativadebate.org/2013/10/24/el-estado-la-epa-y-los-medios-de-desinformacion-brotes-de-burla/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+IniciativaDebate+%28Iniciativa+Debate+P%C3%BAblico%29

Related Articles

Deixa un comentari