Manifestació unitària a Sabadell pel conveni laboral Parc Taulí i la sanitat pública, 3 de març

No Comment

parc taulí mani 3 de març

Este es el momento de seguir adelante y no parar hasta conseguir nuestros objetivos!!! Animamos a toda la cuidadania a luchar por no perder lo que es nuestro!!!Por eso os esperamos el martes 3 de marzo a las 18h en el Parc Tauli.

El 18 febrer la direcció de l’empresa CS Parc Taulí de Sabadell va decidir fer efectiu el pagament de la quantitat pendent de la paga extra de 2014. Sembla, per tant, que quan s’empeny les coses es poden moure.

En tot cas, això és només que una petita part del salari perdut i no res si s’enquadra en el context de la reivindicació d’una sanitat públic i de qualitat, com és el cas a Sabadell, on el Comitè d’empresa del consorci, la plataforma assembleària en defensa de la salut pública PAT i la Federació d’Associacions Veïnals de Sabadell consideren que “ara és el moment de no parar, és el moment de continuar endavant i no parar fins aconseguir els nostres objectius”.

Aquestes tres entitats animen tota la ciutadania a “lluitar per a no perdre allò que és nostre”. El dia 3 de març, a les 18h, una manifestació marxarà des del Parc Taulí fins a l’Ajuntament de Sabadell.

Al Consorci Sanitari de Terrassa, per la seva part, ha contiuat la mobilització mitjançant les concentracions del personal sanitari cada dia a les 12 hores en els seus centres de treball. Mobilització que va començar a tenir resultats i l’empresa ja es disposa ha acceptar alguns punts de les reivindicacions de les treballadores. Les assemblees que s’ha reunit el dia 17 de febrer han començat a veure les propostes de l’empresa.

Related Articles

Deixa un comentari