Pensions dignes! La lluita continua: L’MPD convoca assemblea el dijous 31 de gener

No Comment

El Moviment per unes Pensions Dignes (MPD) porta un any al carrer lluitant en defensa d’aquest dret, avui amenaçat. De moment, s’ha aconseguir «trencar la immobilització que ens havia imposat l’anterior govern del PP», afirma en un comunicat signat el passat 26 de gener. «Hem aconseguit l’increment de l’IPC al 2018 i ara al 2019 igualment». S’ha aconseguit, així mateix, la revalorització de les pensions mínimes en un 3% afegit. La pensió de viudetat ha incrementat la seva base del 54 al 56% pel càlcul.

Tot i la importància d’aquests avenços, la Coordinadora de l’MPD considera que la situació de futur a mig i llarg termini respecte al manteniment del sistema públic de pensions no està garantida. Per aquest motiu convoca a totes les persones pensionistes de Terrassa a una assemblea que tindrà lloc el proper dijous dia 31 a les 10 del mati en el Centre Cívic Montserrat Roig.

L’objectiu d’aquesta convocatòria, anuncien, no es altre que «fer una reflexió col·lectiva amb els interessats/des del moment que vivim, el qual ens obliga a intentar reforçar la seguretat de les nostres pensions en l’àmbit del govern de l’Estat espanyol i lluitar per aconseguir la pensió mínima de 1.080 euros i el blindatge de les pensions en el marc de la constitució espanyola dintre dels Pressupostos Generals de l’Estat.»

Related Articles

Deixa un comentari