Renovació de càrrecs a la CGT local

No Comment

El passat dilluns 12 de febrer es va escollir el nou secretariat del Sindicat d’Activitats Diverses de la CGT a Terrassa. Ha quedat constituït per Àngels Font (secretaria general), Xavi Salvador (secretaria d’organització), Belén Monje (secretaria de finances), Ángeles García y Rosario Cabrera (secretaria de gènere) i Jordi Fernández (secretaria de comunicació).

La Federació Local de CGT també compta amb un Sindicat de Sanitat el secretariat del qual esta constituït per Francisco Bernabeu (secretaria general), Eduardo Martín (secretaria d’organització), Agustín Baena (secretaria d’acció sindical) i José González (secretaria de finances).

En aquest moments aquesta organització sindical ha convocat a l’àmbit estatal una vaga de 24 hores per al proper 8 de març en defensa dels drets de les dones i contra la ineficaç política en matèria laboral, econòmica i social de l’administració de l’Estat que les converteix en ciutadanes de segona categoria; i així també com per exigir totes les accions possibles i necessàries per posar fi als assassinats i violències masclistes.

El local de la CGT a Terrassa es troba al carrer Ramon Llull, n. 130, i les permanències per atendre les persones interessades en realitzar alguna consulta són els dilluns de les 18:00 a les 20:00h i els dimecres de les 10:00 a les 12:30h (Activitats Diverses), i els divendres de les 10:00 a les 14:00h (Sanitat). També hi ha un servei d’assessoria jurídica el divendres de les 17:00 a les 20:00h.

 

Related Articles

Deixa un comentari