Vaga a Alliance Healthcare España S.A., a Polinyà, per incompliment de permisos retribuïts

No Comment

La planta del Vallès, a Polinyà, farà aturades de dues hores els dies 21, 22 i 23 de gener

CCOO d’Indústria informa que l’empresa de distribució de medicaments Alliance Healthcare España S.A., integrada a la multinacional Walgreens Boots Alliance, amb una planta al Valles Occidental, a Polinyà, està portant a terme una «política molt agressiva amb els treballadors/es, afectant drets de conciliació i acomiadant els treballadors/es que qüestionen aquest temes».

En aquest sentit, asseguren fonts del sindicat, no dubten en incomplir l’article 27 del conveni col·lectiu de majoristes de distribució de productes farmacèutics, que estableix un permís retribuït de tres dies per accident o malaltia greu de familiars fins a segon grau.

«Una empresa que té, com un dels seus principals baluards, la salut de les comunitats on opera no hauria d’intentar incrementar els seus beneficis violentant un dret de conciliació per motius familiars de salut als seus treballadors i treballadores, ni acomiadar, com ha fet, a un treballador per exercir aquest dret», afirma CCOO en un comunicat fet públic el passat 15 de gener.

A la delegació de Polinyà els treballadors i treballadores han decidit dir prou, i convocar dues hores d’aturada per torn durant els propers dies 21, 22 i 23 de gener. Durant aquest dies també els acompanyaran els repartidors acomiadats per l’empresa a la delegació del Prat de Llobregat.

Related Articles

Deixa un comentari