121.191 signatures donen suport a la Renda Garantida Ciutadana

No Comment

Pancarta_amb_les_121.191_signatures_ILPRGC

El passat dia 25 d’octubre, la representació de la Comissió Promotora de la ILP per una Renda Garantida de Ciutadania, acompanyada per fedataris/es, persones col·laboradores i representants de les organitzacions que han donat suport a la campanya de recollida de signatrues en favor de la Iniciativa Legislativa Popular per establir una Renda Garantida Ciutadana a Catalunya, van registrar 121.191 signatures en 20 caixes a l’oficina de l’IDESCAT per a la seva posterior validació. De les xifres de Terrassa, on també s’han recollit signatures, no hi ha dades disponibles encara.

“S’han superat més del doble de les 50.000 signatures que exigeix la normativa de la ILP a Catalunya”, aclariren en l’acte de presentació. Afegint que “aquest èxit és el resultat d’un ampli i sostingut esforç de milers de persones que han col·laborat al llarg i ample de Catalunya, de l’activitat de suport de gairebé un centenar d’organitzacions, plataformes unitàries i entitats, de caràcter cívic, social i polític a Catalunya”, que comprenen al moviment de treballadors/es en atur, la majoria de sindicats, organitzacions polítiques amb representació parlamentària, entitats cíviques, socials i altermundistes, el moviment veïnal, el corrent progressista de l’església catòlica i d’altres.

S’han recullit també mocions de suport de 38 ajuntaments, entre ells, alguns de les grans ciutats de Catalunya, el de Terrassa no es compte entre aquests. “A aquest primer i decisiu pas”, asseguren, “seguirà l’activitat per sumar nous suports ciutadans, estendre la informació sobre aquest projecte de llei a tot Catalunya, aconseguir que el Parlament de Catalunya debati el més aviat possible el contingut del projecte de llei i aprovi el seu contingut”.

Més informació sobre el tema: http://www.nodo50.org/redrentabasica/index.php

Related Articles

Deixa un comentari