Cercavila popular contra el tancament de línies de P3 a la ciutat, en defensa de l’Escola Pública

No Comment

Diumenge festiu i reivindicatiu al centre de la ciutat, el passat diumenge 6 de març; timbals i colors per reivindicar “cap tancament de línies de P3” a la ciutat. Una convocatòria de la Comunitat Educativa de Terrassa, amb suport d’associacions de mares i pares, sindicats, organitzacions socials, com la FAVT i Iaioflautes; a més d’organitzacions polítiques i fins i tot l’Ajuntament.

La cercavila comença la caminada al Parc dels Catalans. Foto PV La cercavila comença la caminada al Parc dels Catalans. Foto PV

Des de la Comunitat Educativa de Terrassa valoraren «positivament» la participació a la Cercavila Reivindicativa per l’Escola Pública, tot considerant que «la situació excepcional que estem patint, en què el departament d’Ensenyament tanca preventivament 6 línies de P·3 de l’Escola Pública a Terrassa abans del període de preinscripcions, feia necessària una resposta contundent».

Suport de Iaioflautes. Foto PV Suport de Iaioflautes. Foto PV

Paral·lelament, la Comunitat Educativa «també hem exigit, des dels carrers de la nostra ciutat, una baixada de ràtios a totes les Escoles per garantir la continuïtat de totes les línies i la construcció dels edificis dels centres que actualment es troben en barracons i/o en ubicacions provisionals», com és el cas de l’institut Can Roca i les Aimerigues.

En considerar el resultat de la mobilització, va declarà «més que necessari, després de la nostra Cercavila, unir esforços amb la resta de plataformes del Vallès Occidental. Per això, ens sumem a la convocatòria que fa la Junta de Personal docent del Vallès Occidental el dia 16 de març a les 18 hores a les portes dels Serveis Territorials».

Concentració al Raval davant l'Ajuntament. Foto PV Concentració al Raval davant l’Ajuntament. Foto PV

Related Articles

Deixa un comentari