El punt d’informació permanent de Som Energia, a l’ecobotiga l’Egarenca

No Comment
Roser Busquets, presidenta de l’Egarenca, i Santi Martínez Illa, portaveu del Grup Local de Som Energia.

El punt d’informació a Terrassa de la cooperativa Som Energia estarà ubicat, a partir d’aquest any 2019, a l’ecobotiga l’Egarenca, al carrer del Nord número 105, gràcies a l’acord establert entre aquestes dues entitats de l’economia solidària de la ciutat.

En virtut d’aquest acord, des de Som Energia s’atendrà a les persones interessades a conèixer com funciona aquesta cooperativa de consumidors d’energia verda. A més, aquí es faran les altes de noves persones sòcies i es tramitaran les peticions per contractar l’electricitat amb Som Energia. Aquesta activitat s’establirà dos dies a la setmana de forma regular.

L’acord també inclou que el grup local de Som Energia celebri en aquest espai les seves reunions habituals de grup, i per poder atendre les consultes de persones sòcies de Terrassa, que ja s’acosten al miler, o d’altres sobre aspectes relacionats amb la cooperativa. Aquestes persones sòcies gaudiran també de la mateixa bonificació que els socis de l’Egarenca a l’hora de consumir en la cafeteria situada a la mateixa ecobotiga.

Les dues entitats han signat un conveni de col·laboració on es reflecteixen els acords adoptats, el qual ha estat rubricat per Roser Busquets, presidenta de l’Associació pel Consum Responsable i la Sostenibilitat de Terrassa (associació que dóna forma jurídica a l’Egarenca), i Santi Martínez Illa, membre i portaveu del Grup Local de Som Energia.

Related Articles

Deixa un comentari