Es presenta l’espectacle poètic “Vida Vinyoli” a la Nova Jazz Cava

No Comment

Aquest dijous 16 d’octubre, s’ha presentat a la Nova Jazz Cava l’espectacle poètic Vida Vinyoli, interpretat per Feliu Formosa, Cinta Massip i Joan Alavedra.

FV3Durant una hora, Feliu Formosa ha anat desgranant els traços que conformen el perfil biogràfic del poeta Joan Vinyoli (1914-1985), amb continues referències a alguns dels moments en que van compartir un intercanvi de referents poètics.

Cinta Massip i el mateix Feliu Formosa han anat recitant alguns dels seus poemes més significatius i, alhora, han citat alguns dels judicis sobre l’obra de Vinyoli emesos per altres poetes com Gabriel Ferrater, Joan Teixidor, Enric Casasses o Miquel Martí i Pol, entre d’altres.

En tot moment, els ha acompanyat a l’acordió Joan Alavedra, com sempre amb sobrietat, però amb una gran intensitat expressiva.

Al finalitzar l’actuació —organitzada pel Grup Literari d’Amics de les Arts— la seixantena d’assistents ha aplaudit llargament els intèrprets.

6enREl proper 13 de novembre, novament es presentarà un espectacle poètic a la Nova Jazz Cava, dins el cicle La Deu de les Veus. Es tractarà de Poesia a Tiros del Colectivo Poético 6 en Raya, un grup integrat pels poetes Esteve Bosch de Jaureguizar, Dante Alarido, Abel Ezequiel, Cysko Muñoz, Aleix Todotormentoso, Mag Márquez i Jaume Muñoz.

Related Articles

Deixa un comentari