[Antonio Machado] Per què mantenim una policia feixista?

No Comment

Cada vegada que hi ha alguna cosa que atenta o no agrada a la dreta neofeixista espanyola, mobilitzen els seus cadells feixistes per acoquinar el poble espanyol. Porten així des del 18 de juliol de 1936 i els poders absolutistes de l’Estat callen com a “putes”. El Cap de l’Estat ha deixat clar quina es la seva actitud quan ressorgeixen els feixistes que hibernen a l’interior de les estructures de l’estat, el silenci. Per què ho fa així?, perquè es un d’ells.

Portada del 3 de desembre del Diari de Sevilla: El general de divisió de l’Exèrcit de l’Aire, Francisco Beca Casanova, va arribar a escriure en aquest xat de l’aplicació de missatgeria “les paraules ja no serveixen per a canviar res”. “Crec que em quede curt afusellant a 26 milions de fills de puta”.

Davant aquestes paraules el cap de l’estat espanyol, Felip VI, capità general de l’exèrcit de terra, mar i aire, no va dir ni una paraula. Era un moment per a haver fet unes declaracions públiques defensant la democràcia i les seues institucions, començant amb el processament del general Francisco Beca Casanova per incitació a l’odi. Segons l’article 510 del Codi Penal, està castigat amb penes d’1 a 4 anys de presó i multa de 6 a 12 mesos. Aquest militar feixista no ha rebut cap sanció per la seua acció delictiva i a més continua cobrant gran part del seu sou per estar en la RESERVA (sense fer res) i que li paguem tots els ciutadans d’Espanya. Sou molt superior al de la majoria d’aqueixos 26 milions que volia assassinar.

Ara els poders fàctics espanyols posen en funcionament la maquinària de pressió al govern de coalició mobilitzant tota l’estructura organitzada i dirigida per organitzacions feixistes de dins dels cossos policials que s’autodenominen sindicats com Jucil i Jupol. L’any passat amb el govern de coalició van aconseguir l’equiparació salarial amb les policies autonòmiques, però aqueixa mesura reivindicada, des d’anys arrere, només ha servit per a donar-li més ales als cossos armats de policia i guàrdia civil que aglutinen la representació social dels col·lectius policials.

Aquestes dues organitzacions de Jupol i Jucil són el cavall de Troia de VOX dins de l’aparell de l’estat policial i això és molt greu perquè significa que els que han de mantindre l’ordre constitucional són els primers que volen destruir-ho, com així ho han manifestat els polítics de VOX en els seus deliris parlamentaris. Ells no volen una Espanya amb estructura Federal. No volen polítiques d’igualtat de gènere. Ells volen destruir els col·lectius diferents i vulnerables. No volen els migrants en els nostres camps i indústries. Ells no volen la sanitat pública. Ells no volen les polítiques socials d’ajuda als més desfavorits, que en aquests moments són el 27% de la població espanyola. Ells viuen del passat franquista perquè és qui els ha parit i alimentat des de les cavernes quaternàries.

A hores d’ara de la nostra història democràtica cal dir que després de 44 anys de transició del règim del 78 estem quasi en el punt partida pel que fa a la consolidació de l’estat democràtic, senzillament perquè els aparells de l’estat que són la garantia del propi estat democràtic, estan molt contaminats de l’essència feixista del franquisme, ja sigui el poder judicial, l’exèrcit, els cossos policials, el sistema penitenciari, i qualsevol altre col·lectiu públic dependent de l’Estat i de les autonomies, perquè en el traspàs de competències també anaven els feixistes en la motxilla.

La transició es va desenvolupar esquivant tot allò que els feixistes no volien que canviara. L’oposició política organitzada va ser una vergonya el paper que va jugar. Felipe González i Santiago Carrillo ens van vendre al franquisme. Aquesta política ha sigut la base de tot el que ara estem vivint.

Tornant a la policia, cal acabar amb aquesta impunitat que busquen consolidar. S’ha de legislar contra això. La seva defensa de la llei mordassa deixa clar el que volen. Aquest estat democràtic no pot permetre la intromissió d’aquests col·lectius en el desenvolupament del poder legislatiu dels representants del poble. Haurien d’haver-hi sancions amb la llei “mordassa” a la mà contra les manifestacions de caràcter feixista de qualsevol col·lectiu de funcionaris.

L’Estat Monàrquic del règim del 78 encapçalat per un cap d’estat que ha utilitzat el seu paper institucional per a acumular riquesa utilitzant els recursos econòmics del propi estat de manera delictiva, acumulant una riquesa sobre els 4.000 milions d’euros, no pot tindre continuïtat constitucional. Quan hi ha una constitució que empara això, el sentit democràtic d’ella desapareix totalment. Quan hi ha una llei d’amnistia que empara al torturador i deixa desprotegida a la víctima es perd tot contingut democràtic.

Després de cridar públicament a Pedro Sánchez assassí des de les tribunes de la dreta i el feixisme. Quan els militars diuen que cal afusellar a mitjana Espanya. Quan passen coses tan greus i el silenci institucional és manifest, i la ciutadania l’observa amb equidistància. Estem realment molt malament. La feblesa de les institucions és la feblesa del poble. Per això aquests energúmens feixistes amb uniforme i porra volen estar al carrer el 24 de setembre a Madrid. Com sempre fan, l’IBEX35, pagarà els autobusos necessaris per a portar a aquesta “marabunta” i cridar les mentides de cada dia. Per a tirar merda sobre la llei de la memòria democràtica posen a les víctimes d’ETA per mitjà, així com la mentida que el govern pacta amb ETA.

Aquesta colla d’analfabets formats per a apallissar a persones indefenses no saben distingir, o no volen, entre una organització política d’Euskal Herria anomenada EH-Bildu votada pel 27,86% del poble basc i amb 4 diputats en el Congrés (221.073 vots) se’ls ha de respectar, com a qualsevol altre representant dels pobles d’Espanya. Comparar-los amb ETA és la major manipulació que pot realitzar un diputat.

Des de las moció de censura a M. Rajoy en maig del 2018, la dreta del PP i els feixistes de VOX, juntament amb Ciutadans, no ha parat de qualificar al govern de coalició de il·legítim, assassí, vendepatrias, amic dels terroristes, etc. Aquesta estratègia ha estat totalment suportada pels mitjans de Mediaset i Atresmedia, el dos grup de comunicació de l’IBEX35, amb l’objectiu de destruir allò que el poble ha votat. Aquesta és la DEMOCRÀCIA que practiquen aquests feixistes. Es l’hora de fer neteja de les institucions.

Antonio Machado

 

Related Articles

Deixa un comentari