[M. Mallafré] A més d’impresentable i irracional, aquest és un govern d’idiotes

No Comment

A tota aquesta tropa no els interessa ni els treballadors, ni els aturats, ni els pensionistes, ni els malalts, ni els dependents, ni els estudiants, ni els desnonats, ni els que passen gana i fred… Per què hauria d’importar-li segons quins problemes cabdals que fan esborronar a qualsevol ésser racional?

Si només fossin uns ineptes i uns mediocres no ens aniria massa malament -estan complint a la perfecció tot el guió-. El problema és que són psicòpates de llibre, els altres no són persones, els que no són de la seva corda són escombraria, exceptuant els que els poden servir un cafè o d’altres plaers que seran perdonats pels de la sotana, el patiment que causen no tan sols no els produeix cap mena de remordiment, estan orgullosos de provocar-lo, ja que ells són superiors per naturalesa. Aquesta és l’arrel del problema, molt generalitzat entre la gentussa que governa. Ara bé, això de mediocres no deixa de ser un eufemisme, una generosa exageració. Tant de bo fossin mediocres. Són nefastos, corruptes, idiotes útils, cruels, i indiferents o la suma de tot plegat. És el que passa per tenir el cervell dins l’armari, i la ideologia en formol, quan aquesta surt a la llum, l’aire es contagia i enverina, només els organismes vius molt simples són capaços de produir un ecosistema polític tan tòxic. Doncs sí, estem en mans d’una tripulació d’idiotes que ens porta a la deriva. Com es canvia això? Esperem a les properes eleccions? Fem una vaga general per que les avancin? Ens manifestem tots els dies? Cremem els ministeris? Això és insuportable, crec que alguna cosa grossa ha de passar ja.

És veritat que són una llodrigada d’inútils. Que se’ns en riuen a la cara sense cap tipus de repercussió. Però és que estem en una societat que està plena d’ignorants, una cosa és ser culte i tenir estudis i, un altre molt diferent és ser un ignorant respecte a la vida. Divideixen a la gent amb l’odi i la convivència, i la gent pica. Mentrestant “ells” es trenquen el pit rient. Amb un president al capdavant representant al màxim la inutilitat, fan el ridícul allà on van i posen en ridícul a tothom davant la resta de països. No hi ha un sol ministeri que no s’hagi vist esquitxat per algun escàndol o situació incòmoda. Les seves frases desafortunades, les seves infames explicacions i el seu allunyament de la realitat resulten dramàtics. Però encara és pitjor el mal que estan fent a tot un país amb unes lleis regressives amb unes conseqüències letals. En un exercici d’honestedat he realitzat l’esforç d’intentar salvar a algú, tant del govern com dels pesos pesants del partit, algú que destaqués almenys per les seves qualitats intel·lectuals, o demostrés un cert enteniment, i sincerament, zero. Ja ho he dit, el PP és un partit monolític en el seu papanatisme i la seva mediocritat, i a més corruptes fins el moll de l’os.

Crida l’atenció la situació de la vicepresidenta i portantveu, la sra. Sáenz de Santamaria, que sembla tenir immunitat de crítiques, és molt hàbil esquivant , o no tenint cap mena de corresponsabilitat davant les accions del “seu” govern. Té un magnífic equip renta imatge. Es coneix la seva ideologia d’extrema dreta? Un altre misteri per resoldre. Això sí, per esprémer i arruïnar al país no són ni ineptes ni mediocres, sinó tot el contrari, uns intel·ligents que ens deixaran en la puta ruïna durant dècades.

Miquel Mallafré

Related Articles

Deixa un comentari