[M. Mallafré] Manos limpias es querellarà contra Epi i Blas

No Comment

Acabaran querellant-se contra les lleis de l’univers, ja que pel que es veu van en contra de tot allò que les seves ments preclares no entenen. Galileu era un científic tronat que va viure equivocat sempre. La terra és plana. Escrivà de Balaguer un humorista de l’Opus Dei, i que la culpa sempre és del chà-chà-chà. Com diu la teoria, els estúpids són intransferibles a cap altra categoria i actuen sempre amb una coherència estremidora: són estúpids a tothora i en qualsevol situació, i no tenen objectius ni finalitats a partir dels quals es puguin avaluar els seus actes. És temible perquè són imprevisibles: l’única cosa segura és que acabaran fent mal per allà on passin. Sempre i inevitablement qualsevol de nosaltres subestima el nombre d’individus estúpids en circulació. Si a més afegim la ideologia d’extrema dreta que tenen, la cosa ja no té límits.

Cada dia s’assemblen més als del Mundo Today i, a més els desmereixen. Es veu d’una manera molt clara, que Manos Limpias -quants cops se les deuen rentar al dia?- fan un ús un pèl abusiu dels jutjats. A qualsevol berbena allà els tenim, diuen, que són un sindicat, naturalment no de classe, queda clar. Ara li ha tocat al Mas i, també demanen il·legalitzar a la CUP.

De totes maneres, una de les demandes que més m’han agradat d’aquesta col·lecció de gent defectuosa és una que han posat fa poc contra la mateixa España “per delictes contra l’honor, la supervivència i la moral que afectaria, en principi, a tots els espanyols i espanyoles amb o sense papers que resideixin aquí o estiguin de gira dinamitzadora per buscar treball a l’estranger”. Ho han entès? Jo tampoc. Miguel Bernard, és el seu líder, és aquell senyor que sortia als papers del cas Malaia, exmilitant de Fuerza Nueva i el mateix que traficava amb prostitutes immigrants a les costes del Llevant no fa massa. Va ser anomenat “caballero de honor de la Fundación Francisco Franco por sus servicios en defensa de los ideales del franquismo”. Els han de tenir de la mida del cavall de Troia per haver-se posat: Manos Limpias.

El seu “Déu vos guard” és: Justícia (la seva). Llibertat (la seva). Igualtat (la seva). Pluralisme polític (el seu). Han presentat denúncies contra les dones, l’avortament, la joventut -hi ha conills amb més continència-, i les seves drogues, la poca decència actual, els polítics que han trencat Espanya -no n’hi cap del PP-, els nazis de la PAH, banquers i estafadors de rang superior, els separatistes, fins i tot uns pobres desgraciats de Múrcia i de Jaen, que van manifestar una certa simpatia pel procés independentista. Als corruptes, guerra sense pietat, oooeee, oooeee, oooeee!!! Vigileu tota la gent del Bierzo Libre!!! Tots els que he esmentat entren en la categoria de terroristes. I en el Top Ten de la maldat més malèvola són els conductors de trens, la nafra social més greu de la història de la democràcia. Exigeixen constantment al Ministeri Públic, a l’Audiència Nacional i al sum sum corda si fa falta, l’obertura de procediments constants contra qualsevol cosa que respiri. Obstaculitzen tot allò que atempti contra l’Estat que “ells” volen. Manos Limpias, no enganya a ningú, són l’apèndix de la Santa Aliança entre el PP i l’Església Nacional Catòlica que tendeix a deixar clar davant l’opinió pública que ells són intocables perquè Franco ho va deixar tot ben lligat. Jo no vull tenir les mans netes, les vull tenir brutes per ajudar a aixecar la terra que cobreix els milers de foses comunes, cunetes i boscos que les Manos Limpias del règim franquista van omplir de cadàvers. Desitjo la demostració fefaent que la justícia funciona per a tothom, aquella que consisteix en no imputar a un jutge per investigar crims, a unes persones per posar urnes, a un partit polític per pensar diferent i en processar els criminals. En un Estat de Dret així, sí que creuré i, no en denunciar a Epi i Blas.

Miquel Mallafré

Related Articles

Deixa un comentari